Oosterveld Verzekeringen

Reis – en annuleringsverzekering

Met een goede reisverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over calamiteiten tijdens uw vakantie. U moet er toch niet aan denken dat door een inbraak in uw vakantieverblijf uw welverdiende rust verandert in een nachtmerrie.

In principe kunt u kiezen uit twee typen reisverzekeringen. Gaat u meerdere keren per jaar op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering al snel een aantrekkelijke keuze. U betaalt maar één keer poliskosten en hoeft nooit meer na te denken over het afsluiten van een reisverzekering. Gaat u minder dan twee keer per jaar op vakantie dan kunt u kiezen voor de kortlopende verzekering.

Wilt u vrijblijvend advies? Maak online een afspraak

Afspraak maken

Annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering dekt de financiële gevolgen van een annulering tot een bepaald bedrag. Ook wanneer u uw vakantie vroegtijdig moet afbreken, vallen de resterende kosten onder de dekking van deze verzekering.

Bent u op zoek naar een reisverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Oosterveld Verzekeringen biedt u altijd een oplossing die het beste past bij uw situatie.

Wij vergelijken o.a. met de volgende verzekeringsmaatschappijen: