Oosterveld Verzekeringen

Pleziervaartuig

Wat is er heerlijker dan het anker te lichten en weg te varen met uw boot. Wat te denken van een dagje varen bij Blauwestad op het Oldambtmeer.

WA, volledig of beperkt casco

Zodra u het water op gaat is minimaal een WA-verzekering voor uw boot verplicht. Deze verzekering dekt de schade die u toebrengt aan anderen.

U kunt er ook voor kiezen uw WA-verzekering aan te vullen met een beperkte of volledige casco dekking. Hiermee verzekert u zich naast de schade aan anderen ook voor schades aan uw eigen boot als gevolg van onder andere storm, onweer, schipbreuk, aanvaring, brand, inbraak of diefstal.

Met een volledige of beperkte casco dekking zijn ook uw inboedel, trailer, volgboot en buitenboordmotor verzekerd.

Wilt u vrijblijvend advies? Maak online een afspraak

Afspraak maken

Beveiliging van uw vaartuig

De afgelopen jaren is in de watersport de criminaliteit sterk toegenomen. Buitenboordmotoren en boten op trailers zijn voor dieven gemakkelijke en gewilde objecten, vooral op onbewaakte plaatsen. Steeds meer verzekeraars stellen daarom preventiemaatregelen verplicht. Om voor schadevergoeding in aanmerking te komen, dient u bijvoorbeeld uw buitenboordmotor met een SCM-goedgekeurd slot te bevestigen.

Bent u op zoek naar een Pleziervaartuigverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

Wij vergelijken o.a. met de volgende verzekeringsmaatschappijen: