Over ons

Oosterveld Verzekeringen, aangenaam

Wij zijn Oosterveld Verzekeringen en vinden het aangenaam om kennis met u te maken. Als onafhankelijk verzekeringsadvieskantoor zijn wij zowel particulieren als ondernemers van dienst. 

Gewoon even bellen of langskomen

Wij staan dichtbij onze klanten, zijn bereikbaar en denken met u mee. Zo helpen wij u graag met advies over de beste verzekeringsoplossing voor uw situatie. En moet u eens een aanspraak doen op uw verzekering, ook dan zijn wij uw eerste aanspreekpunt. Als u belt, dan krijgt u ons persoonlijk aan de lijn. En kunnen wij u eens niet direct te woord staan, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. Ook kunt u op deze site een afspraak maken voor vrijblijvend advies.

 

 

Ons team

Hidde is NVM-makelaar en -taxateur. Hij is groot liefhebber van de streek, waar hij al meer dan 20 jaar zijn vak uitoefent. De woningmarkt kent hij dan ook als zijn broekzak.

Eigen woning: Een herbouwd woonboerderijtje in het buitengebied.

Patrick is NVM-makelaar en -taxateur. Hij kent zijn werkgebied als geen ander en is snel en adequaat. Deze gedreven makelaar heeft geen negen-tot-vijf-mentaliteit. Hij neemt graag alle tijd voor u.

Eigen woning: Een verbouwd jaren dertig woonhuis met schitterend uitzicht.

Assistent-makelaar Marijke is de vrolijke spil op kantoor. Deze bezige bij is niet alleen achter haar bureau te vinden. Het is goed mogelijk dat u haar tijdens een bezichting tegenkomt.

Eigen woning: Een vrijstaand, modern woonhuis in een nabijgelegen dorp.

Anja is assurantie-adviseur in zowel de binnen- als buitendienst. Ze is gedreven, accuraat en neemt alle tijd voor onze klanten. Naast haar werk maakt Anja graag tijd vrij voor gezelligheid.

Eigen woning: Lijkt veel op het woonboerderijtje van Hidde.

Verzekeringen zijn niet alleen John zijn werk maar ook zijn hobby. Begin met hem een gesprek over zijn vakgebied en hij praat een uur vol. Deze gepassioneerde verzekeringsadviseur neemt alle tijd voor zijn klanten. Ook buiten zijn werk om is John altijd in voor een praatje.

Eigen woning: Een vrijstaand woonhuis dat modern en strak is ingericht.

Jurjan is kandidaat-makelaar en een nuchtere boerenzoon. Hij wilde na zijn stage graag bij ons blijven. En daar zijn wij blij mee!

Eigen woning: Woont nog bij zijn ouders, stiekem houdt hij ons aanbod in de gaten.

Oosterveld Verzekeringen, thuis in Westerwolde

De roots van Oosterveld Verzekeringen liggen in Westerwolde. Hier zijn wij thuis, hier voelen wij ons thuis. Wij kennen Zuidoost-Groningen en omgeving als geen ander. Zo spreken wij de taal van de mensen en begrijpen we wat u van uw verzekeraar verwacht: u bent goed verzekerd tegen duidelijke voorwaarden en voor een scherp tarief  

Wilt u vrijblijvend advies? Klik hieronder voor het maken van een afspraak.

 

Afspraak maken

 

Hoe worden wij beloond?
Beloning op basis van provisie. Wij ontvangen van de maatschappij, waar uw verzekeringen zijn gesloten, een provisie. De provisie vormt een onderdeel van de premie. Mochten er voor u nog andere, rechtstreekse kosten in rekening worden gebracht, word u hier vooraf over geïnformeerd.

Over ons

Daarom Oosterveld Verzekeringen

  • ervaren en professioneel team
  • betrokken verzekeringsadviseur in Zuidoost-Groningen en omgeving
  • afspraak is afspraak
  • prettige persoonlijke contacten

Wij zijn aangesloten bij: